قارچ صدفی

قارچ صدفی سفید

قارچ صدفی طلایی

قارچ صدفی صورتی

قارچ صدفی قهوه ای

قارچ صدفی خاکستری
قارچ صدفی
قارچ های صدفی
قارچ های صدفی توانایی رشد روی مواد حاوی سلولز، همی سلولز و لیگنوسلولز را دارند، لذا بر روی کاه غلات(جو، گندم، ارزن، برنج و…)، براده چوب، کاه نخود، بقایای چغندر قند و نیشکر، تفاله زیتون، ساقه پنبه، شمشاد و … قابل پرورش می باشند.
عملکرد قارچ صدفی در شرایط خوب 20% و در شرایط عالی 30% وزن کمپوست می باشد. که یعنی در شرایط عالی معادل 90% از وزن مواد خشک بستر عملکرد خواهیم داشت.
قارچ صدفی تحمل طیف دمایی بیشتری دارد، چنانچه دما از حد ایده آل پایین تر بیاید رشد قارچ کند و یا در نهایت متوقف می گردد و پس از مهیا شدن دمای مناسب رشد قارچ از سرگرفته می شود.
قارچ های صدفی شامل ترکیبات زیادی از جمله آب، پروتئین، مواد معدنی، چربی، قند، ویتامین و ریزمغذی و … است.
پروتئین قارچ صدفی 15 تا 35 درصد وزن خشک آن است. (میزان پروتئین کلاهک قارچ بیشتر از پایه آن است)
قارچ های صدفی غنی از ویتامین B بوده و ویتامین های A, K , D ,E نیز در آن وجود دارند.