قارچ

قارچ یال شیر

قارچ دم بوقلمون

قارچ انوکی

قارچ شیمجی

قارچ مایتاکه

قارچ کوردیسپس

قارچ ترافل (دنبلان)

قارچ مورل

قارچ پورتوبلا
قارچ
قارچ
یکی از خصوصیات بارز قارچ ها عدم وجود کلروفیل در سلول هایشان است.
قارچ ها به علت عدم وجود کلروفیل در ساختار سلولی قادر به فتوسنتز نیستند.
قارچ ها دارای سلول هایی با دیواره سلولی هستند.
از کنار هم قرار گرفتن تعدادی از سلول ها، هیف قارچ به وجود می آید، که از به هم پیوستن تعدادی هیف، میسیلیوم تشکیل می گردد، و قارچ مجموعه ای به هم تنیده از اجتماع میسیلیوم ها می باشد.
قارچ ها به علت فقدان کلروفیل قادر به استفاده از کربن هوا به طریق فتوسنتز نیستند و همواره نسبت به این عنصر هتروتروف می باشند.
قارچها دگرپرورده (هتروتروف یا دگرخوار) بوده و برای رشد و نمو به ترکیبات آلی نیاز دارند تا از آن به عنوان منبع انرژی استفاده نمایند.
قارچ کم مصرف ترین محصول کشاورزی از جهت مصرف آب است. حدود 10 لیتر آب به ازای 1 کیلوگرم قارچ.
تقسیم بندی تجزیه کنندگی مواد آلی
تجزیه کننده های اولیه: از مواد اولیه تجزیه نشده مانند: کاه گندم، برنج و … استفاده نموده و پس از تجزیه، از آنها برای رشد و نمو خود بهره می برند. (قارچ صدفی و…)
تجزیه کننده های ثانویه: این قارچ ها تنها قادرند از مواد سلولزی تجزیه شده (کمپوست) استفاده نمایند. (قارچ دکمه ای و…)